BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER

Personopplysninger inklusive data slik som navn og adresser du gir til ByBo vil bli behandlet både manuelt og av datamaskiner. De personopplysninger som du gir oss behandles med formålet å kunne gi deg den informasjon og de tjenester som du har bedt om, i markedsføringsformål samt for oppfølging av salg/produktutvikling.

ByBo kan komme til å utlevere ditt navn, e-postadresse og/eller postadresse til en tredjepart, for eksempel til distributører av våre produkter, for å kunne oppfylle ditt ønske. Disse vil på våre vegne sende deg den informasjon eller de produkter som du har vist interesse for. Innleverte data kan overflyttes til forretningspartner. Ifølge Personopplysningsloven har du rett å få tilgang til, samt muligheten for å kunne rette dine personopplysninger. ByBo kommer til å respektere denne rettigheten så langt det er mulig for å kunne oppfylle sine juridiske forpliktelser. Dette nettsted inneholder lenker til andre websider. Vi er ikke ansvarlig for innholdet på disse websidene og ikke heller for deres behandling av personopplysninger.

Informasjon om hvordan analyseverktøy blir benyttet

På dette nettstedet brukes analyseverktøyet Google Analytics for å lage et overordnet bilde av hvordan brukerne benytter nettstedet. Google Analytics bruker informasjonskapsler for å hente informasjon på en anonym måte (aggregert) om hvordan besøkende benytter nettstedet. Eksempler på informasjon som blir lagret er antall sidevisninger, hvordan de besøkende fant nettstedet, og antall besøk. Hensikten er å hjelpe oss til å øke brukervennligheten på nettstedet.

VAREMERKEINFORMASJON

Alle navn, logoer og varemerker tilhører ByBo AS. ByBo AS varemerke og varemerkesnavn får bare benyttes i samsvar med hva som angis i disse vilkår eller med i forveien skriftlig tillatelse gitt av ByBo. All benyttelse av ByBo AS varemerke i annonsering og markedsføring av ByBo AS produkter krever formell tillatelse.