Bekkestien - vårt nye boligprosjekt i Åsane

Boliger på høyden med frukttrær og bærbusker

På høyden like bak Haukedalen skole i Åsane skal ByBo bygge 85 boliger i det som engang  var en tett skog. 

Langs tomten renner det en bekk og ved denne skal det lages en koselig opplyst sti. Dette blir en fin bilfri skolevei for barna som bor i området og en snarvei til buss og butikk. Det vil bli plantet frukttrær i fellesområdene og etablert en ca.1 mål stor parsellhage øst for boligene. 

Vi gleder oss til å bygge boliger i det som kan bli et hyggelig nabolag med naturen som nærmeste nabo og bydelens mange servicetilbud innen rimelig avstand. 

Salget av første byggetrinn er igang. Det består av to hus med tilsammen 38 leiligheter. Her vil det bli bygget 2-, 3-, og 4-roms leiligheter fra 65 m2 til 120 m2 med privat balkong, parkerinsplass i kjeller og heis til boligen. I tillegg skal det bygges store felles takterasser på begge husene med gode solforhold og fantastisk utsikt. 

 

Kun 5% forskudd ved kontraktsinngåelse

Kjøper du leilighet i Bekkestien betaler du kun 5% forskudd når du inngår kontrakt. Normalt er det 10% forskudd på alle nybygg, så dette er en gunstig inngang i bolighandelen. 

 

Gunstig Husbankfinansiering

Første byggetrinn er godkjent for Husbankfinansiering. Dette er et kvalitetsstempel i tillegg til gunstig rente på inntill 80 % av kjøpesummen. Med Husbankfinansiering i Bekkestien blir det billigere å eie en topp moderne ny leilighet fremfor å leie en brukt. Har du Husbankfinansiering får du gunstig mellomfinansiering hos ByBo, noe som gjør bolighandelen enda mer smidig.  

(NB! Leiligheter over 90 m2  faller utenfor ordningen med Husbankfinansiering). 

 

Se: Rentebesparelse ved bruk av Husbankfinansiering

 

Er dette noe for deg?

Vi holder visning når det passer for deg. Da får du sett den flotte beliggenheten og utsikten. 

Ta kontakt med  Erlend 926 17 070  eller Thor Kristian 916 88 655

 

Det som foregår på byggeplassen

Betongarbeidene på Hus A og B er kommet godt igang.