AKTUELT

Gunstig finansiering når du kjøper bolig hos ByBo

Flere finansieringsløsninger når du kjøper ny bolig hos ByBo

Gunstig finansiering når du kjøper bolig hos ByBo

Å kjøpe ny bolig er en stor investering som vil påvirke økonomien din fremover. Det er derfor viktig å få en så gunstig finansiering som mulig tilpasset din økonomi. Dette kan din bankforbindelse stort sett hjelpe deg med å løse.

Det som er greit å vite er at boliger fra ByBo tilfredsstiller flere gunstile finansieringsløsninger utover det din faste bankforbindelse kan tilby. 

Husbankfinansiering

De aller fleste boligene til ByBo blir godkjent for Husbankfinansiering. Det stilles strenge krav fra Husbanken når det gjelder tilgjengelighet / livsløpstandard og funksjonalitet. Å bli godkjent for Husbankfinansiering er et kvalitetsstempel i seg selv i tillegg til at man får rente på svært gunstige vilkår for inntil 80 % av kjøpesummen. 

Tegner du Husbanklån på boligen tilbyr ByBo gunstig mellomfinansiering, noe som gjør overgangen til ny bolig enda enklere.

For mer informasjon om lån fra Husbanken:  www.husbanken.no 

 

Grønt Boliglån

ByBo bygger miljøvennlige boliger – Lenge Leve Miljøet ! Nå får du Grønt boliglån med gunstig rente for inntil 85 % av kjøpesummen. Dette lånet gis til boliger med energimerke A og B. Boliger fra ByBo har bedre energiklasse enn kravene i teknisk forskrift. ByBo bygger lavenergi og passivhus som gir de aller fleste boligene dette energimerket. 

For mer informasjon om Grønt boliglån fra DNB:  Grønt boliglån

 

Seniorlån fra KLP

Seniorlån blir stadig mer populært. Seniorlån tilbys til deg over 60 år, som eier og bor i egen bolig. Lånet er avdragsfritt, rentene betjenes ikke løpende, men legges til lånet. Man får årlig skattefradrag for renter selv om de ikke betjenes. Du får livsvarig borett og lånet tilbakebetales først ved salg, permanent flytting til sykehjem eller ved død. Pengene du får utbetalt kan du bruke til det du selv måtte ønske.

Noen velger å bruke pengene til oppussing, reise, gi forskudd på arv, eller bare ha noe ekstra å rutte med. 

Seniorlån kan være en veldig god løsning for mange, men ikke for alle. Involver gjerne barn/arvinger og venner i diskusjonen. 

Les mer om Seniorlån her: Seniorlån