I vakre Geitevikja på Straume ligger Bukkeleitet med flotte innflyttingsklare leiligheter

Innflyttingsklare seniorleiligheter !

 

40 seniorleiligheter (55+) med trivelig felles uteareal, trimrom og felleslokale 

Bukk 3 består av 40 leiligheter for voksne (55+) med parkering under bakken, heis til boligene og solrike, vestvendte balkonger med nydelig utsikt mot Liafjellet. Det er bygget et felles lokale med kjøkken og WC hvor beboerne kan ha ulike aktiviteter,møter og større selskaper som man ikke har plass til i egen leilighet. Ved siden av dette lokalet er det laget trimrom med treningsapparater. 

Tunet mellom husene er tilrettelagt for hyggelige fellesaktiviteter. Det er etablert en permanent grill, sittegruppe og Boccia bane. Når været tillater det håper vi at dette vil trekke beboerne ut til felles samvær. Når barnebarn kommer på besøk er det klatreapparater i tunet i tillegg til en fin lekeplass rett utenfor Bukk 3. 

Vi er alle forskjellig, men det er som oftest lettest å finne felles interesser med de som er i samme livsfase som en selv. Viktige verdier i alle menneskers liv er å være sosiale, ha gode vennskap, føle trygghet og trivsel,samt ha mulighet for aktiviteter der man bor. Ved å tilrettelegge for fellesaktiviteter både ute og inne er terskelen mye lavere for å gå ut å bli kjent med naboen. Å ta turen innom felleslokalet en kveld det er vinklubb eller bare stikke innom på dagtid med avisen under armen for å ta en kaffe er uforpliktende og enklere enn å invitere hjem til seg selv. Det føles trygt å bo i et sameie der man kjenner hverandre og gjør felles aktiviteter sammen. Er man trygg på naboen er det enkelere å spørre om hjelp dersom det skulle være nødvendig. Selv en liten håndsrekning kan ha uvurderlig verdi. 55 år er ingen alder i dag, men tenker man litt fremover kan det være lurt å etablere seg i et sameie hvor man kan leve trygt og godt inn i alderdommen.    

 

Husbank

Leilighetene er godkjent for Husbankfinansiering, noe som er både et kvalitetsstempel og gir en gunstig rentefordel for deg som kjøper bolig her.  

Tegner du Husbanklån på boligen tilbyr ByBo mellomfinansiering – det gjør overgangen til ny bolig enda enklere. 

se: Rentebesparelse ved bruk av Husbankfinansiering

 

Beliggenhet 
Bukkeleitet har fantastisk beliggenhet ved sjøen sør for Sartor Senter. Boligene ligger i et stille og rolig område uten trafikk med utsikt mot sør, vest og nordvest. På Bukkeleitet bor man i naturskjønne omgivelser, men med alle storbyfasiliteter og servicetilbud bare 1 000 meter unna.  

Vi har innredet en visningsleilighet i hus 1 på Bukkeleitet. Du er velkommen til å se på denne og de andre ledige leilighetene.

Ta kontakt  med Una 924 37 160 eller Thor Kristian 916 88 655 så finner vi et tidspunkt som passer for deg. 

Ring oss også gjerne dersom du bare trenger litt mer informasjon.