I vakre Geitevikja på Søre Straume har vi 5 ledige leiligheter

Topp moderne boliger med gode kvaliteter og nydelig beliggenhet 

Leiligheter for voksne med flott felles uteareal, trimrom og felleslokale 

Sameiet i Geitevikja består av 40 leiligheter for voksne (50+) med parkering under bakken, heis til boligene og solrike, vestvendte balkonger med nydelig utsikt mot Liafjellet. Det er bygget et felleslokale med kjøkken og WC hvor beboerne kan ha ulike aktiviteter,møter og større selskaper som man ikke har plass til i egen leilighet. Ved siden av dette lokalet er det laget trimrom med treningsapparater. 

Tunet mellom husene er tilrettelagt for hyggelige fellesaktiviteter. Det er etablert en permanent grill, sittegruppe og Boccia bane. Når været tillater det håper vi at dette vil trekke beboerne ut til felles samvær. 

Vi er alle forskjellig, men det er som oftest lettest å finne felles interesser med de som er i samme livsfase som en selv. Viktige verdier i alle menneskers liv er å være sosiale, ha gode vennskap, føle trygghet og trivsel,samt ha mulighet for aktiviteter der man bor. Ved å tilrettelegge for fellesaktiviteter både ute og inne er terskelen mye lavere for å gå ut å bli kjent med naboen. Å ta turen innom felleslokalet en kveld det er vinklubb eller bare stikke innom på dagtid med avisen under armen for å ta en kaffe er uforpliktende og enklere enn å invitere hjem til seg selv. Det føles trygt å bo i et sameie der man kjenner hverandre og gjør felles aktiviteter sammen. Er man trygg på naboen er det enkelere å spørre om hjelp dersom det skulle være nødvendig. Selv en liten håndsrekning kan ha uvurderlig verdi. 50 år er ingen alder i dag, men tenker man litt fremover kan det være lurt å etablere seg i et sameie hvor man kan leve trygt og godt inn i alderdommen.    

Beliggenhet 
Geitevikja har fantastisk beliggenhet ved sjøen sør for Sartor Senter. Boligene ligger i et stille og rolig område uten trafikk, og  med utsikt mot sør, vest og nordvest. Her bor man i naturskjønne omgivelser, men med alle storbyfasiliteter og servicetilbud bare 1 000 meter unna.  

 

Ønsker du visning av leilighetene?

Kontakt eiendomsmegler Roger Glesnes på 916 61 534.